Vem vinner?

Större delen av juli har präglats av fotbolls-EM för damer som avgörs i Sverige. Nu gör man upp om medaljerna och Eric Saade gör den officiella EM-låten Winning ground.

En låt som man inte hört så ofta och som inte går att finna på den svenska singeltopplistan just nu i alla fall. Kanske har den redan varit där, låten släpptes redan i slutet av maj. Nu är den mer aktuell än någonsin eftersom Sverige, Tyskland, Norge och Danmark håller på att göra upp om medaljerna. Turneringen startade med lag från 12 länder men England, Spanien, Frankrike, Ryssland, Italien, Finland och Island är bland dem som redan är utslagna. Finalen spelas nu på söndag den 28 juli.

Eric Saade behöver väl ingen närmare presentation, han kom trea i Melodifestivalen 2010 med Manboy och vann året efter med Popular. I ESC i Düsseldorf blev det som bekant en tredje plats.